Kokk Erik Teien roser nettbasert fagbrevkurs i kokkefaget

Publisert av Kompetansehuset Neo

Erik Teien har tatt nettbasert fagbrevkurs i kokkefaget hos Kompetansehuset Neo. Med flott resultat på teori-eksamen er han full av lovord om kursopplegget, og han fremhever spesielt den dyktige faglæreren.

 

– Det betydde mye å ha en så dyktig faglærer som Svein Magnus Gjønvik. Han har lang erfaring innen bransjen og trakk hele tiden inn praksisnære eksempler i undervisningen. Det gjorde det lettere å lære seg teorien i kokkefaget.

Faglæreren han referer til, har jobbet i kokkefaget i 50 år, og er utdannet både kokk og servitør. Han har drevet egen restaurant og er medlem av prøvenemda for kokk i Sør-Trøndelag fylkeskommune.

– Jeg bruker praktiske eksempler så langt det lar seg gjøre, og trekker på erfaringene jeg har fra et langt kokkeliv, forteller faglærer Gjønvik.

Fleksibelt kurs 

Fagbrevskursene hos Kompetansehuset Neo tilbyr også mulighet til å ta prøveeksamen, som du får tilbakemelding på. Slik stiller du mest mulig forberedt til den teoretiske eksamen du melder deg opp til hos fylkeskommunen der du bor. Før eksamen får du også mulighet til fire nettmøter, totalt på åtte timer, med en skrivelærer hvor du lærer hvordan du best skal løse eksamensoppgavene.

Nyttig med nettkurs

Erik anbefaler fagbrevskurset for de som har erfaring som kokk, men mangler fagbrev.

Det er veldig greit å gjennomføre over nett, og du får gode tilbakemeldinger underveis, sier han. I tillegg er det undervisningsvideoer som du kan se så mange ganger du vil.

Vekslingen mellom nettmøter med faglærer og selvstendig gjennomgang av undervisningsvideoene fungerte bra, forteller han.

Nå gjenstår bare praktisk fagprøve, før han er kokk med fagbrev.

 

Nå kan du få fagbrevkurs i kokkefaget til halv pris!

Ja, jeg vil lese mer og melde meg på

 

Husk påmeldingsfrist 29. august for å få rabatt.