Gratis norskkurs på arbeidsplassen

Nå kan også små virksomheter få norskkurs på arbeidsplassen

Publisert av Tine Solvang

Nå kan også små virksomheter få kompetansepluss-kurs!

Kompetansepluss-kurs er gratis, yrkesrettede norskkurs til medarbeidere i lavkompetanseyrker. Det er et krav om at det skal være minst 8 deltakere for å få gratis norskkurs på arbeidsplassen.

Men alt håp er ikke ute selv om dere har bare noen få på deres arbeidsplass som ønsker norskkurs. Løsningen er at flere virksomheter samarbeider om kurs for å få tilstrekkelig antall deltakere i gruppen. For mange vil det være vanskelig å finne en virksomhet å samarbeide med.

Derfor har vi bestemt oss for å gjøre jobben for dere! Vi kopler sammen bedrifter med deltakere i samme yrkesgruppe. Nå kan alle, uansett hvor mange deltakere de har, melde interesse for kurs.

 

Dere kan også få yrkesrettede kurs på deres arbeidsplass:

Meld interesse for norskkurs

 

Når det kommer påmelding fra en annen virksomhet med samme yrkesgruppe som dere får dere beskjed, og dere får en samarbeidsavtale som begge virksomheter må signere.

5 kjennetegn ved denne type kurs:

  • Kursene er gratis og yrkesrettede
  • Fokus på muntlige ferdigheter, lesing, skriving og arbeid med nummer, tall, beregning og måling slik det inngår i arbeidsoppgavene.
  • Gruppeundervisning enten fysisk eller digitalt: 8-12 personer. Du kan søke selv om dere er færre enn 8 som ønsker kurs.
  • Vi sender inn søknad på deres vegne
  • Kursene kan starte i april 2023

 

Kompetansehuset Neo er godkjent kursaktør og vel anerkjent av myndighetene

 I september 2020 presenterte vi Kompetansepluss-ordningen på vegne av Norge på konferanse i regi av Nordisk Ministerråd. Vi er et kompetent team som sørger for at dere får en god lærer, godt pedagogisk opplegg, og vi følger dere opp underveis. Vi leverer kurs over hele landet.

 

For mer informasjon om gratis norskkurs: Last ned vår e-bok