Portrettbilde mann

Conluo satser på medarbeiderne!

Publisert av Kompetansehuset Neo

Conluo satser på medarbeiderne og har individuell kompetanseplan for alle ansatte. I løpet av det første året får alle tilbud om norskkurs, og alle får senere tilbud om fagbrevkurs. Nå har de nettopp avsluttet det første kurset med Kompetansehuset Neo, og de er veldig fornøyd.

 

Rasktvoksende gaselle

Selskapet tok navnet sitt fra latin, og «conluo» betyr å gjøre grundig rent. Det er noe kundene har vist seg å sette stor pris på, og Conluo vokser raskt. De ble gaselle-bedrift i 2020 og har fokus på kvalitet i alle ledd. Selskapet tilbyr alt av facility services, om det er eiendomsdrift, grundig renhold av lokaler, kantinedrift eller personalrestaurant. Firmaet jobber for å ligge i bransjefronten ved å ta i bruk ny teknologi. Dette kan gjelde digitalisering av rutiner og prosesser, eller robotisering av arbeidsoppgaver.

 

De ansatte er navet

Medarbeiderne settes først i visjonen for selskapet. Det er de ansatte som er navet for bedriften.

– Alle renholderne hos oss er ressurssterke mennesker med høy utdannelse som de ikke får brukt da de ikke kan norsk. Vi ønsker å gi dem et springbrett videre, samtidig som de er topp motiverte mens de jobber for oss. Alle medarbeidere får derfor en individuell kompetanseplan og blir tilbudt norskkurs i løpet av det første året. Neste steg på kompetanseplanen er fagbrev, forteller Frank Myran, som er daglig leder for Conluo Østfold.

Vi har nå gjennomført første kurs med Kompetansehuset Neo her i Østfold, og vi er absolutt fornøyde, forteller Myran.

 

Lunsj på døra!

Conluo tilbyr alt fra helt enkle kantiner til high-end personalrestauranter for de som ønsker et ekstra godt lunsjtilbud. Under pandemien har mange kantiner vært nødt å stenge ned på grunn av pandemien, men da har Conluo snudd seg rundt og etablert ett nytt marked med lunsj servert på døra.

Dette tilbudet har blitt tatt imot veldig bra i markedet, og er også et supert alternativ for bedrifter som ikke har egen kantine, sier Myran.

 

Renholdere er hverdagens superhelter

For ikke lenge siden lanserte Conluo en egen video på firmaets nettside for å feire renholderne som hverdagens superhelter. Samfunnet fikk endelig øynene opp for hvor viktig og samfunnskritisk arbeid renholderne bidrar med hver dag. Det meste vil måtte stenge hvis renholderne ikke jobber.