Smilende mann med skjegg

Kjos Renhold valgte Kompetansehuset Neo

Publisert av Kompetansehuset Neo

 

Driftssjef Saman Hegna hos Kjos Renhold forteller at de er svært fornøyde med norskkurset fra Kompetansehuset Neo.

– De ansatte har fått en veldig dyktig lærer som inspirerer og motiverer, hun er virkelig god.

 

Tøffe renholdere

Kjos Renhold utfører fast renhold på mange restauranter i Oslo, og har renholdere som har god erfaring med tøffe renholdsoppdrag. Innen bransjen er restaurantrenhold regnet som noe av det hardeste man kan gjøre som renholder. Firmaet leverer hovedsakelig renholdstjenester til restauranter i Oslo og områdene rundt, og er en del av Crea Diem-konsernet. I tillegg til renhold på restauranter, så tar de oppdrag som hovedrengjøring, flyttevask og større renholdsoppdrag.

 

Alle får tilbud om norskkurs

Firmaet stiller høye krav til service og kvalitet, og de sørger for intern opplæring før nye ansatte får slippe til hos kunder. Alle ansatte får også tilbud om norskkurs gjennom jobben.

– Jeg gjorde en grundig research av de forskjellige firmaene som tilbyr norskkurs på arbeidsplassen før vi bestemte oss for Kompetansehuset Neo. Selskapet jobber aktivt for mangfold og inkludering, og språk er en naturlig inngang. Når medarbeiderne mine kan godt norsk, slipper jeg å ha med tolk for å snakke med dem, sier Hegna.

De ansatte har fått en drivende dyktig norsklærer som motiverer og engasjerer hver kursøkt.

– Vi har bare fått gode tilbakemeldinger fra kursdeltakerne, de er veldig fornøyde med læreren sin, forteller han videre.

 

Motiverte ansatte tar kurs

– Nå prøver jeg å få de ansatte motivert til å ta fagbrevskurs i neste omgang, forteller Hegna. Noen er kanskje usikre på hvor lenge de skal være i Norge og jobbe. Men da informerer jeg om at hvis de har fagbrevet, så stiller de sterkere også hos internasjonale selskaper som ISS. Fagbrev er alltid en styrke.