shutterstock_272489531 (2)-1

God erfaring med Kompetansepluss-kurs fra Kompetansehuset Neo

Publisert av Kompetansehuset Neo
- Vi har opplevd veldig god oppfølging fra Kompetansehuset Neo før oppstart og underveis i kurset.

Kamila er daglig leder i Arkas AS, Sandefjord. De har fått midler til gratis norskkurs gjennom Kompetanse Norge. Ordningen heter Kompetansepluss. Hun gjennomfører nå kompetanseutvikling for sine 8 ansatte i regi av Kompetansehuset Neo. På den måten har de fått gratis utdanning for sine voksne medarbeidere. De har til nå gjennomført 50 timer av kurset sitt.

- Kursadministrator var meget rask i kommunikasjonen, svarte fort og avleverte materialer til avtalt sted og tid.

Les mer om hva Kompetansepluss-kurset innebærer her

Hva er dere mest fornøyd med når det gjelder kurset?
- Kurset har gitt oss nye muligheter til kommunikasjon på arbeidsplassen. Vi har en god lærer som gir individuell oppfølging til hver eneste student, slik at hver og en av dem forstår det han sier. Læreren gjør timene morsomme og han gir ikke opp på elevene sine.  Han forstår humor og kan legge til litt humor i undervisningen.

Les også: Slik får du gratis norskkurs på arbeidsplassen 

Mange av våre ansatte hadde problemer med å forstå norsk før de begynte på norskkurset. Mange fikk aldri brukt norskkunnskapene sine, for de job­bet stort sett bare sammen med landsmenn. På fritida traff de også bare landsmenn. Nå har de begynt å snakke norsk med kunder. Opplæringen har gitt medarbeiderne bedre evne til å kunne forstå tekster og uttrykke seg på norsk.

Les også: Slik yrkesretter vi norskkurs 

Har bedriften økt sin måloppnåelse i og med at noen har Kompetansepluss-kurs?
- Det går i riktig retning, men det er fortsatt en vei å gå før vi kan si noe mer om resultater.  Kurset er fortsatt pågående.

Les også: ISS får enkelt gratis norskkurs over hele landet

Les også: Icopal - "Nå er terskelen for å snakke norsk lavere"